Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun
Yrityksen tiedot:

Yritys

Toughbyte Oy

Y-tunnus

2704194-5

OVT-tunnus

003727041945

Osoitetiedot

 

Yhteyshenkilö

 

Puhelinnumero

 

Sähköpostiosoite

 

Viimeksi muokattu

2015-08-24

Verkkolaskujen vastaanotto:

Verkkolaskuosoite

003727041945

Operaattori

OpusCapita Group Oy

Välittäjän tunnus

003710948874

Verkkolaskujen lähetys:

Verkkolaskuosoite

003727041945

Operaattori

OpusCapita Group Oy

Välittäjän tunnus

003710948874

Tytäryhtiöt:
Ei tytäryhtiöitä.

 

 

 

Mitä teen jos osoitteistossa yritykseni...

tiedot ovat väärin?

tietoja ei löydy?

Pyydä välittäjää tekemään muutokset. Välittäjä on se taho kenen kanssa olet tehnyt sopimuksen verkkolaskun välittämisestä (pankki, operaattori tai ohjelmistopalveluja myyvä yritys). Tieke ei vastaa verkkolaskuosoitteistoon tehtävistä muutoksista.

Alla on lista välittäjistä:

Verkkolaskuosoitteistossa näet oman yrityksesi kohdalta mikä pankki tai operaattori vastaa yrityksesi verkkolaskujen välittämisestä.

 

Verkkolaskun välittäjä korjaa yrityksesi tiedot osoitteistoon. Verkkolaskuosoitetteisto ei kuitenkaan näytä muutoksia reaaliajassa. Muutokset näkyvät heti kun välittäjä on päivittänyt tietosi osoitteistoon. Välittäjät päivittävät tiedot viimeistään kuukauden kuluttua ilmoituksesta.

Muista myös:

Yrityksen tietojen lisääminen osoitteistoon vaatii verkkolaskusopimuksen
Verkkolaskun käyttö edellyttää sopimuksen tekemistä verkkolaskun välittäjäorganisaation (pankin tai verkkolaskuoperaattorin) kanssa. Sopimus verkkolaskun välittämistä voi sisältyä myös taloushallinto-ohjelman tarjoajan palveluihin. Sopimuksen tekemisen jälkeen välittäjäorganisaatio lisää tietosi osoitteistoon.

Tietojen puuttuminen osoitteistosta ei estä verkkolaskun käyttöä!
Yrityksen tietojen puuttuminen verkkolaskuosoitteistosta ei estä verkkolaskun käyttämistä. Verkkolaskuja voi lähettää ja vastaanottaa. Verkkolaskuosoitteisto täyttää samaa tehtävää kuin puhelinliettelo: sieltä löytyvät puhelinnumerot mutta puhelimella voi soittaa vaikka numeroa ei luettelossa olisikaan.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence