Tarjoa asiantuntemustasi

Tarjoa asiantuntemustasi

Datasta kasvua -valmennus tarjoaa matkailu- ja ravintola-alan dataliiketoiminnan asiantuntijoille mahdollisuuden tarjota osaamistaan ja palvelujaan valmennukselle sekä siihen osallistuville yrityksille.

Tarjoa asiantuntemustasi Datasta kasvua -valmennettavien tueksi

Datasta kasvua -valmennuksen tavoitteena on laaja-alaisesti kannustaa yrityksiä datapohjaisten liiketoimintamallien suunnitteluun ja käyttöönottoon jakamalla tietoa, esimerkkejä, kokemuksia ja yleisluonteista tukea oppimisympäristön ja siihen liittyvien oheistoimien avulla. Valmennukseen osallistuvien yritysten työskentelytapana on pääsääntöisesti omatoiminen opiskelu ja valmennuksen materiaaleihin liittyvien tehtävien suorittaminen.

TIEKE on valmennuksen toteuttaja, joka tarjoaa osallistujille oppimisympäristön sisältöineen, datapohjaisten liiketoimintamallien suunnitteluun liittyvän toiminnan yleisluonteista tukea sekä valmennuksen suorittamista tukevaa neuvontaa. Asiantuntijoilla on mahdollisuus tarjota omia palveluitaan täydentämään valmennuksen sisältöjä.

Tarjottaviin asiantuntijapalveluihin voi sisältyä:

  • asiantuntija tukee osallistujia valmennuksen aikana
  • asiantuntija voi toimia luennoitsijana webinaareissa tarjoamalla osaamistaan TIEKElle

Kaupallisten palveluiden tarjoaminen valmennuksessa

Valmennuksen keskustelut on pääsääntöisesti tarkoitettu valmennukseen osallistuvien yritysten avuksi ja tueksi. Asiantuntijat voivat vapaasti jakaa neuvoja ja vinkkejä valmennuksen keskustelualueilla. Valmennuksen sisältöön liittyvien palvelujen tai tuotteiden markkinointi on sallittua sille erikseen varatulla keskustelualueella. Konkreettisten ja yritystä yksinomaan hyödyttävien neuvojen ja palveluiden saamiseksi valmennuksen osallistujayritys voi kääntyä esimerkiksi valmennukseen rekisteröityneiden asiantuntijoiden, yritysvalmentajien tai muiden konsulttien puoleen.

Osallistujayritys vastaa itse yrityskohtaisista asiantuntijapalveluiden hankkimisesta, niihin liittyvistä sopimuksista ja kustannuksista. Tällä ennakoidaan myös liiketoimintasuunnitelmien viemistä käytäntöön, johon ohjataan valmennuksen viimeisessä moduulissa. Valmennuksen viimeisellä kurssilla tuodaan esiin erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, mahdollisuuksia kääntyä asiantuntijoiden ja yritysvalmentajien puoleen sekä järjestetään yleisluonteista ohjeistusta, kuten erilaisia webinaareja niin osallistujayrityksille kuin asiantuntijoille.   

Asiantuntijoiden osallistuminen Datasta kasvua -valmennukseen

Asiantuntija voi osallistua Datasta kasvua -valmennukseen kuten muutkin yritykset ja osallistujat. Omassa esittelytekstissään (Viestit -keskustelualueella) asiantuntija voi tiiviisti kertoa oman osaamisalueensa ja mainita palveluiden tarjoamisesta.

Kiinnostuitko – miten ilmoittaudut mukaan?  

Ota yhteyttä:
Jussi-Pekka Parkkari, jussi-pekka.parkkari@tieke.fi p. +358 44 749 4010 tai
Jari Salo jari.salo@tieke.fi p. +358 43 820 0936.  

Voit tutustua valmennuksen oppimisympäristöön ja materiaaleihin rekisteröitymällä oppimisympäristön verkkosivulla:

Rekisteröidy Datasta kasvua -valmennukseen

 

Datasta kasvua -uutiskirje

Tilaamalla saat postiisi Datasta kasvua -valmennusten ajankohtaiset kuulumiset.