JÄRKEVÄssä tapahtuu

JÄRKEVÄssä tapahtuu

JÄRKEVÄ – Järjestökenttä tietotalousosaamisen välittäjänä maaseudulla -hankkeessa järjestämme työpajoja ja live-tv-lähetyksiä sekä haastattelemme mm. maakuntien järjestöfoorumeiden toimijoita. Hankkeen tapahtumiin ovat tervetulleita niin järjestökentässä toimivat, julkisen sektorin edustajat kuin kaikki, joita kiinnostaa kolmannen sektorin rooli yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa.

Osallistu JÄRKEVÄ-hankkeen tapahtumiin ja katso tallenteita

Live-tv-lähetykset

  • Järkevä maaseutu -live-tv, osa 1: Järjestöt digivauhdittajina, katso tallenteet
  • Järkevä maaseutu -live-tv, osa 2: Järjestöt, työ ja digitaalisuus, katso tallenteet
  • 28.4. klo 13 – 15 Järkevä maaseutu -live-tv, osa 3: Data järjestön tavoitteita palvelemaan, katso tallenteet
  • 15.6. klo 13 – 15 Järkevä maaseutu -live-tv, osa 4: Digiosaamisella vauhtia järjestötyöhön, katso tallenteet
  • 14.10. klo 13 – 15 Järkevä maaseutu -live-tv, osa 5: Järjestöt tietoyhteiskunnan valtaväylillä ja sivuteillä – HUOM. uusi ajankohta, siirry tapahtumasivulle

Työpajat

  • 6.5. klo 10 – 12 työpaja: Tieto järjestötoiminnan tukena
  • 18.5. klo 13 – 15 työpaja: Miten digiosaaminen edistää järjestön toimintaa ja hyvinvointia?

Vinkkaa hyvästä käytännöstä tai kokeilusta

Syksyn 2021 ja alkukevään 2022 aikana kokoamme tietoa hyvistä käytänteistä tai kokeilusta, miten digitalisaation mahdollisuuksia on järjestöissä hyödynnetty. Vinkkaa meille käytäntö tai kokeilu, josta voisi olla iloksi tai opiksi myös muille. Voit lähettää pidemmän kuvauksen tai vaikka pelkän linkin. Vinkkejä voi jättää myös nimettömänä. Lomakkeen voi lähettää usemapaan kertaan.

Tilaa JÄRKEVÄ-hankkeen uutiskirje

Järjestämme hankkeessa työpajoja ja live-tv-lähetyksiä sekä haastattelemme mm. maakuntien järjestöfoorumeiden toimijoita. Kun haluat pysyä ajan tasalla hankkeen kuulumisista ja tapahtumista, tilaa uutiskirje.

Kestävät paikallisyhteisöt – maaseutututkijatapaaminen 2022

Vuosittainen maaseutututkijatapaaminen järjestetään tänä vuonna Lappeenrannassa 25.-26.8.2022. Teemana on Kestävät paikallisyhteisöt. Tutkimustulosten ja kehittämiskokemusten jakamiseksi on perustettu kahdeksan työryhmää, jotka pureutuvat tapaamisen teemaan monipuolisesti eri näkökulmista. JÄRKEVÄ-hankkeen tiimi luotsaa työryhmää Mitä kuuluu maaseutujen järjestöille viiden vuoden päästä?.

Maaseutututkijatapaamisen työryhmiin voi jättää abstrakteja / esityksiä 31.5.2022 asti.