TIEKE hakee projektipäällikköä Green ICT -hankkeeseen
Uutta osaamista

TIEKE hakee projektipäällikköä Green ICT -hankkeeseen

Haluatko edistää työlläsi ICT-alan ilmasto- ja ympäristöystävällisyyttä ja hiilineutraaleja ICT-hankintoja? Hae projektipäälliköksi 08.08.2021 mennessä!

TIEKE etsii digitalisaatioprojekteissa kannuksensa hankkinutta, hiilineutraaliuuden edistämisestä kiinnostunutta ja hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja osoittanutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen kaksivuotiseen työsuhteeseen Green ICT -hankkeeseen vuosille 2021–2023.

TIEKEn koordinoimassa Green ICT -hankkeessa edistät hankekumppaneiden LUTin ja TIVIAn kanssa hiilineutraalia digipalvelutuotantoa Uudenmaan alueen ICT-yrityksissä. Hankkeessa kehität myös yritysten ja julkisen sektorin ilmasto-, ympäristö- ja energiaystävällistä hankintaosaamista. Tavoitteena on minimoida hiilijalanjälki ja maksimoida hiilikädenjälki ICT-alan ratkaisuissa ja ICT-hankinnoissa. Hanketta rahoittaa Uudenmaan liitto REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Odotetussa hankkeessa syntyy muun muassa kartoitus vihreästä osaamisesta ICT-alalla, webinaarisarja ilmastoviisaista ICT-ratkaisuista, oppaat ilmastoviisaiden digipalveluiden tuotantoon ja hankintaan sekä itsearviointityökalu yrityksille vähähiilisten ICT-ratkaisujen kehittämisen tueksi. Käynnistät uuden ekosysteemin teeman ympärille ja autat satoja yrityksiä kehittämään tulevaisuuden ilmastoviisaita ratkaisuja.

Hanketyöntekijältä odotamme 

 • näyttöä menestyksekkäästä projektityöstä 
 • organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä 
 • kokemusta verkostotyöskentelystä verkossa 
 • raportointiosaamista 
 • vahvoja yhteistyötaitoja 
 • sujuvaa ja monipuolista digiosaamista sekä halua ja kykyä omaksua uutta 
 • viestintäosaamista 
 • soveltuvaa koulutusta 
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa 
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa 

Katsomme eduksi 

 • ymmärryksen digitalisaation ja ICT-alan ilmasto- ja ympäristövaikutuksista 

Hankkeeseen voi sisältyä jonkin verran matkustamista Suomessa. Työ alkaa viimeistään syyskuun alussa ja kestää 31.5.2023 saakka.

Kiinnostavien ja vaihtelevien tehtävien lisäksi saat mukavan ja kehittymistä tukevan työyhteisön, laajat yhteistyöverkostot sekä luonnollisesti mahdollisuuden etätyöhön asianmukaisilla välineillä. Toimistomme sijaitsee MOWin eli Mothership of Workin hubissa Helsingin keskustassa ja tarjoaa mukavat puitteet yhteisölliselle työskentelylle. Monipaikkainen työ ja joustava työaika ovat meillä arkea myös koronatilanteen jälkeen.

Lisätiedot ja hakemukset: Jos haluat olla kanssamme edistämässä kestävää, kilpailukykyistä, yhteentoimivaa ja ihmisläheistä tietoyhteiskuntaa, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse hanna.niemi-hugaerts@tieke.fi viimeistään 08.08.2021. Lyhyt, enintään viiden minuutin video itsestäsi on tervetullut lisä hakemukseen.

Lisätietoja antaa puhelimitse 040-6749911 toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts 22.07. klo 14-16 ja 28.07. klo 10-12. Haastatteluun valitut tavataan viikolla 33.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.  Juhlimme vuonna 2021 neljääkymmentä vuotta tietoyhteiskuntakehittämisen parissa. 

Teemme yhteistyötä niin yritysten, yhdistysten, julkishallinnon kuin oppilaitosten kanssa monimuotoisissa verkostoissa. Päivittäisessä työssä ammennamme osaamista kymmenistä toteuttamistamme projekteista ja hankkeista. Hiilineutraalin ICT:n lisäksi tämänhetkisten projektiemme aiheita ovat datatalous, reaaliaikatalous, logistiikka, älykaupungit, digitaidot, matkailun digitalisaatio sekä erilaiset digiosaamisen kehittämishankkeet.

Lue seuraavaksi