TIEKE hakee dataosaajaa
Uutta osaamista

TIEKE hakee dataosaajaa

Haemme TIEKEen dataosaajaa tulevaisuuden tietoyhteiskuntaa sekä ihmislähtöistä, kilpailukykyistä ja yhteentoimivaa datataloutta kehittämään.

Onko sinulla vahva näkemys tulevaisuuden tietoyhteiskunnasta, jossa laadukas ja yhteentoimiva data palvelee kestävää arkea?

Tule TIEKEen edistämään datan hyödyntämistä ja yhteiskunnan ihmiskeskeistä digitalisaatiota tuomalla asiantuntemuksesi kehittämishankkeiden, yhteistyöfoorumeiden ja koulutusten kautta sidosryhmiemme käyttöön. Reaaliaikatalous, logistiikka, älykaupungit, digitaidot, matkailuala: laajan hanke- ja palveluportfoliomme kautta vauhditat osaltasi organisaatioiden digitalisaatiota sekä vahvistat Suomen datakyvykkyyttä yhteistyössä satojen organisaatioiden kanssa. Tehtävissäsi tulet työskentelemään sekä julkishallinnon että yksityisen ja kolmannen sektorin organisaatioiden kanssa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen dataosaajaa yhteiskunnan datakyvykkyyttä vahvistaviin hankkeisiimme ja yhteentoimivuutta edistäviin palveluihimme.  Työ alkaa viimeistään elokuussa, mutta voimme sopia valitun henkilön kanssa myös aikaisemmasta aloituksesta.


Hakemaltamme henkilöltä löytyy: 

 • Tekninen koulutustausta ja/tai riittävä soveltuva työkokemus
 • Laaja-alaista osaamista datan arvoketjuun liittyvistä työvaiheista datan keräämisestä datan hyödyntämiseen ja niitä tukevista työkaluista
 • Kokemusta tai ymmärrystä REST-rajapinnoista, pilvipalveluista, tietokannoista ja koneoppimisesta sekä dataintegraatioprojekteista
 • Standardeihin ja rajapintoihin liittyvää määrittelyosaamista ja taitoa tehdä sitä monitoimijaympäristössä
 • Ymmärrystä kansallisten ja kansainvälisten data- ja rajapintastandardien käytöstä ja niiden soveltamisesta projektien tarpeisiin
 • Kykyä ja tahtoa jakaa omaa osaamista sparrausten, koulutusten ja tukimateriaalien muodossa


Lisäksi arvostamme:

 • Halua ymmärtää datan hyödyntäjien ja tarjoajien tarpeita ja näkökulmia sekä perusymmärrystä datatalouden lainalaisuuksista
 • Projektiosaamista
 • Kehittymishalua ja kykyä ottaa haltuun uusia asioita
 • Aloitteellisuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa
 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

TIEKEssä saat:

Kiinnostavien ja vaihtelevien tehtävien lisäksi saat mukavan ja kehittymistä tukevan työyhteisön, laajat yhteistyöverkostot sekä luonnollisesti mahdollisuuden etätyöhön asianmukaisilla välineillä. Toimistomme sijaitsee MOWin eli Mothership of Workin hubissa Helsingin keskustassa ja tarjoaa mukavat puitteet yhteisölliselle työskentelylle. Monipaikkainen työ ja joustava työaika ovat meillä arkea myös koronatilanteen jälkeen.

Lisätiedot ja hakemukset: Jos haluat olla kanssamme edistämässä tietoyhteiskuntakehitystä ja data- ja digiosaamisen vahvistamista, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse hanna.niemi-hugaerts@tieke.fi viimeistään 6.6.2021. Lyhyt, enintään viiden minuutin video itsestäsi on tervetullut lisä hakemukseen.

Lisätietoja antaa puhelimitse 0406749911 toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts ti 25.5. klo 14-15.30 ja to 27.5. klo 8.30-10. Haastatteluun valitut tavataan kesäkuun alkupuolella.

Lue seuraavaksi