TIEKE hakee projektipäällikköä
Uutta osaamista

TIEKE hakee projektipäällikköä

Haluatko rakentaa ilmastoviisasta tietoyhteiskuntaa ja tukea yritysten digitalisaatiota ja dataliiketoimintaa? Hae projektipäälliköksi 13.6.2021 mennessä!

TIEKE etsii digitalisaatioprojekteissa kannuksensa hankkinutta ja hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja osoittanutta
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
määräaikaiseen työsuhteesen, tulevaisuuden kestävää tietoyhteiskuntaa sekä ihmislähtöistä, kilpailukykyistä ja yhteentoimivaa datataloutta kehittämään.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

Haemme nyt projektipäällikköä kehittämään ja vetämään vaikuttavia hankkeita yhteistyössä hankekumppaneidemme kanssa.  
Vastuualueen hankkeet edistävät yritysten digitalisaatiota ja dataliiketoimintaa sekä ICT-alan hiilijalanjäljen minimointia ja hiilikädenjäljen maksimointia.

Datatalous, reaaliaikatalous, logistiikka, älykaupungit, digitaidot, matkailuala: laajan hanke- ja palveluportfoliomme kautta vauhditat osaltasi organisaatioiden digitalisaatiota sekä vahvistat Suomen datakyvykkyyttä yhteistyössä satojen kumppaneiden kanssa.

Hanketyöntekijältä odotamme

 • näyttöä menestyksekkäästä projektityöstä
 • organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä
 • kokemusta verkostotyöskentelystä verkossa
 • raportointiosaamista
 • vahvoja yhteistyötaitoja
 • sujuvaa ja monipuolista digiosaamista sekä halua ja kykyä omaksua uutta
 • viestintäosaamista
 • soveltuvaa koulutusta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Katsomme eduksi

 • ymmärryksen digitalisaation ja ICT-alan ilmasto- ja ympäristövaikutuksista

Hankkeisiin sisältyy jonkin verran matkustamista Suomessa. Työ alkaa viimeistään elokuussa, ja kestää kaksi vuotta. Voimme sopia valitun henkilön kanssa myös aikaisemmasta aloituksesta.

Kiinnostavien ja vaihtelevien tehtävien lisäksi saat mukavan ja kehittymistä tukevan työyhteisön, laajat yhteistyöverkostot sekä luonnollisesti mahdollisuuden etätyöhön asianmukaisilla välineillä. Toimistomme sijaitsee MOWin eli Mothership of Workin hubissa Helsingin keskustassa ja tarjoaa mukavat puitteet yhteisölliselle työskentelylle. Monipaikkainen työ ja joustava työaika ovat meillä arkea myös koronatilanteen jälkeen.

Lisätiedot ja hakemukset: Jos haluat olla kanssamme edistämässä tietoyhteiskuntakehitystä ja digiosaamisen vahvistamista, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse hanna.niemi-hugaerts@tieke.fi viimeistään 13.6.2021. Lyhyt, enintään viiden minuutin video itsestäsi on tervetullut lisä hakemukseen.

Lisätietoja antaa puhelimitse 040-6749911 toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts 3.6. klo 9-10.30 ja 9.6. klo 15-16.30. Haastatteluun valitut tavataan kesäkuun puolivälin jälkeen.

Lue seuraavaksi