Hanketorilta tarjouspyynnöt suoraan sähköpostiin

Hanketorilta tarjouspyynnöt suoraan sähköpostiin

Hanketorin tarjousvahti seuraa ja seuloo automaattisesti joka päivä HILMAn ja TEDin tarjouspyyntöjä ja ilmoituksia ja lähettää ne sähköpostiisi.

Hanketori automatisoi tarjouspyyntöjen seurannan

Hanketori seuraa ja seuloo automaattisesti joka päivä HILMAn ja TEDin tarjouspyyntöjä ja ilmoituksia. Tarjouspyyntöjä ei tarvitse itse käydä tarkistamassa. Riittää kun antaa Hanketorin tarjousvahdin hoitaa seurannan. Hanketoria käyttämällä tarjouspyynnöt eivät mene ohitse myöskään loma-aikana tai kun sairastuu.

Hanketori tarjousvahti lähettää sähköposti-ilmoituksen

Hanketori lähettää sähköpostiin ilmoituksen aina kun on julkaistu itselle tärkeitä julkisen sektorin tarjouspyyntöjä.

Sähköpostin sisältämä tieto on

 • hankintailmoituksen otsikko
 • linkki tarjouspyynnön sivulle Hanketorissa
 • linkki tarjouspyynnön sivulle Hilmassa tai TEDissä
 • tarjouspyynnön tekijäorganisaatio

Hanketorin tarjousvahti pohjautuu hakuprofiileihin

Tarjousvahti perustuu käyttäjän luomiin hakuprofiileihin ja lähettää sähköpostitse ilmoituksen, kun profiiliin sopiva tarjouspyyntö julkaistaan. Tarjousvahti seuraa myös julkaistuja ilmoituksia kuten ilmoituksia tehdyistä sopimuksista, tarjouspyyntöjen muutosilmoituksia tai tietopyyntöjä.

Hanketorissa tarjousvahti tarkistaa julkaistut tarjouspyynnöt tekemäsi hakuprofiilin mukaan. Hakuprofiileja voi olla myös useampia.

Hakuprofiili pohjautuu hakukriteereihin. Hakuprofiileina voit käyttää:

 • maata, jossa tarjouspyyntö on julkaistu
 • ajankohtaa milloin tarjouspyyntö on julkaistu tai tarjous pitää jättää
 • CPV-koodeja (tuote- tai palveluluokan nimi)
 • Hakusanoja (merkkijono)

Jätä tarjouspyyntö

Hanketorissa julkaistaan myös kaikki sinne jätetyt yksityisen sektorin jätetyt tarjouspyynnöt ja ne tulevat mukaan tarjousvahdin seurantaan.

Hanketorissa voi mikä tahansa organisaatio julkaista oman tarjouspyyntönsä. Tarjouspyyntö löytyy Hanketorin hakukoneen kautta ja jätetystä tarjouspyynnöstä menee ilmoitus myös Hanketorin asiakasyrityksille. Tarjouspyynnön voi jättää maksutta.

Kumppanit löytyvät Hanketorin yritysrekisteristä

Hanketorin yritysrekisteristä voit hakea tuote- ja palvelutoimittajia, yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita. Yritysrekisteristä löytyy erityisesti ICT-ala yrityksiä. Yrityksen tietojen lisääminen yritysrekisteriin sisältyy Hanketori-palvelun tilaukseen.

Hanketori seuraa julkisen sektorin ilmoituksia

Ilmoitukset voivat olla:

 • hankintailmoitus
 • tarjouspyyntö
 • oikaisuilmoitus (kun tarjouspyynnön julkaisija muuttaa jotain tietoa aikaisemmassa hankintailmoituksessa)
 • kiinnostuksen ilmaisu
 • tietopyyntö

Mistä tiedot haetaan?

Hanketori hakee tiedot HILMAsta ja TEDistä.

HILMA on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton, sähköinen ilmoituskanava, jossa hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan. HILMAssa on julkaistava kaikki kansallisen kynnysarvon ylittävät tarjouspyynnöt. Julkisen sektorin organisaatiot julkaisevat vapaaehtoisesti toisinaan myös kynnysarvon alittavia tarjouspyyntöjä.

Tavaroiden ja palveluiden hankintojen kansallinen kynnysarvo on vähintään 60 000 euroa. Joillakin erityisaloilla suurempikin.

TED (Tenders Electronic Daily) on EU-tasoinen palvelu, jossa julkaistaan EU:n kynnysarvot ylilttäviä tarjouspyyntöjä. EU:n kynnysarvo on vähimmillään 135 000 eurosta. Erityisaloilla enemmän.

Lisätietoja

Jari Salo
043 820 0936

Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tieke.fi

This company (TIEKE) is officially licensed by EUR-OP, the Office for Official Publications of the European Communities, to publish public sector tenders notices from the Supplement to the Official Journal of the European Communities (OJEC).