Rakennamme TIEKEssä kilpailukykyistä, uudistuvaa ja ihmisläheistä yhteiskuntaa, jossa organisaatiot ja yksilöt hyödyntävät digitalisaation, datan ja teknologian tuomat mahdollisuudet. Toimintamme painottuu tulevina vuosina erityisesti neljään teemaan: digikyvykkyyteen, datatalouteen, digitaaliseen taloushallintoon ja vastuullisuuteen. Tutustu teemoihin ja löydä sinulle ja organisaatiollesi hyödyllisimmät sisällöt!

Digikyvykkyys
Suoramarkkinointi ja asiakasviestintä harrastustoiminnassa 
Digikyvykkyys

Suoramarkkinointi ja asiakasviestintä harrastustoiminnassa 

Suoramarkkinointi on monille meistä tuttua: vastaanotamme erilaisia markkinointiviestejä niin sähköpostitse, postitse kuin puhelimitse lähes viikoittain tai päivittäin. Myös harrastustoiminnassa saatetaan lähettää markkinointiviestejä harrastustoimintaan osallistuville. Tässä artikkelissa käydään läpi keskeisiä suoramarkkinointiin liittyviä seikkoja ja lainsäädännön vaatimuksia, jotka harrastustoimijan tulee ottaa huomioon, jos se haluaa lähettää suoramarkkinointia. Artikkelissa käsitellään myös suoramarkkinoinnin ja muun asiakasviestinnän eroa.

Emmi Iivonen
Ajankohtaista
Kevätkausi saavutuksia täynnä
Ajankohtaista

Kevätkausi saavutuksia täynnä

Kevätkausi TIEKEn joukoissa, toimintaa täynnä. Saavutuksia moninaisia, joista kerron tekoälyavusteisesti runolla. 

Hanna Niemi-Hugaerts
Digikyvykkyys
Digitalisaatio voi edistää sisälogistiikassa myös kestävää kehitystä
Digikyvykkyys

Digitalisaatio voi edistää sisälogistiikassa myös kestävää kehitystä

Sisälogistiikka, kuten kaikki muutkin alat, digitalisoituu vauhdilla, jolloin inventaariot ja rahtikirjat siirtyvät paperilta ruuduille ja toimintaa ohjataan yhä useammin tietojärjestelmillä. Samalla EU:n uusi CSRD-vastuullisuusdirektiivi tuo liiketoimintaan uusia kestävän kehityksen raportointivaatimuksia, jotka arvoketjujen kautta tulevat koskemaan myös pk-yrityksiä. Vaikka digitalisaatio ja kestävä kehitys voivat vaikuttaa isojen organisaatioiden, julkishallinnon ja sääntelyn tuomalta pakkopullalta, voi digitalisaatio todellisuudessa kuitenkin avata ovia kestävän kehityksen edistämiseen. Kestävä kehitys avaa taas osaltaan ovia työhyvinvointiin, turvallisuuteen ja säästöihin.

Antti Sipilän muotokuva.
Antti Sipilä