eEemeli-kilpailu etsii Suomen parasta digitaalista oppimisratkaisua
Uutta osaamista

eEemeli-kilpailu etsii Suomen parasta digitaalista oppimisratkaisua

eEemeli-kilpailun tavoitteena on nostaa esiin erinomaisia oppimisratkaisuja sekä kannustaa toimijoita kehittämään uusia ja innovatiivisia digitaalisia toimintamalleja.

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen kutsuu alan toimijat tavoittelemaan Suomen parhaan digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkintoa. Vuonna 2021 vietetään eEemeli-kilpailun 20-vuotisjuhlaa.

Juhlavuoden kilpailussa on kolme sarjaa:

  1. Oppimisen ekosysteemi -sarjassa etsitään toimintamallia, jossa oppilaitokset, opettajat, opiskelijat, sisällöntuottajat, ohjelmistotalot ja muut tahot toimivat yhdessä parantaakseen oppimisen laatua ja tuloksia.
  2. Tuotesarja: Etä- ja hybridimallit opetuksessa -sarjassa etsitään laadukkaita toteutuksia etä- ja hybridiopetukseen sekä -koulutukseen.
  3. Merkittävä oppimisen teko -sarjalla nostetaan esiin merkittäviä tekoja oppimisen saralla. Oppimisen ala joutui viime vuonna ennennäkemättömään mullistukseen, ja opetuksen ammattilaiset venyivät uskomattomiin suorituksiin. Tällä kaikille avoimella sarjalla eEemeli haluaa nostaa hattua opetuksen ammattilaisille ja jakaa tietoa hyvistä ratkaisuista muillekin!

Mukaan eEemeliin 5.2.2021 mennessä

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot ml. yhdistykset ja oppilaitokset, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Kilpailun pääpalkintona Oppimisen ekosysteemi -sarjassa sekä tuotesarjassa on rahapalkinto. Lisäksi tuotesarjan voittaja palkitaan eEemeli-kiertopalkinnolla. Kilpailun tuomaristona ja arviointiraatina toimii alan asiantuntijoita niin yritysten kuin julkisen sektorin pedagogiikan, koulutuksen sekä oppimisteknologian alueelta.

Kilpailun voittaja julkistetaan eEemeli-palkintogaalassa keväällä 2021.

eEemelin kumppanit ja arvointiraati

Kilpailun järjestää Suomen eOppimiskeskus ry. Yhteistyökumppaneina 2021 ovat mm. Dustin, Hämeen ammattikorkeakoulu, Omnia sekä Teknologiateollisuus.

eEemeli 2021 -kilpailun arviointiraadin puheenjohtajana toimii TIEKEn toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts. Kilpailun tuomaristona ja arviointiraatina toimii alan asiantuntijoita niin yritysten kuin julkisen sektorin pedagogiikan, koulutuksen sekä oppimisteknologian alueelta.

eEemeli-kilpailun 2021 kumppaneiden logot: Dustin, HAMK, ITK-päivät, Omnia, Tekonologiateollisuus ja TIEKE sekä järjestänä Suomen eOppimiskeskus

Artikkeliin päivitetty tieto 1.2.2021: eEemeli-kilpailun ilmoittautumisvaihe on saanut jatkoaikaa 5.2.2021 asti.

Lue seuraavaksi