Innostavia työkaluja digitaitojen kehittämiseen ITK-päiviltä
Uutta osaamista

Innostavia työkaluja digitaitojen kehittämiseen ITK-päiviltä

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa järjestetään Aulangolla 1. - 3.12.2021. Tule vaihtamaan kuulumisia ja oppimaan uutta osaamismerkkityöpajaan ja näyttelyalueelle!

ITK-työpajasta innostavia työkaluja osaamismerkkityöhön

Osuvat taidot -hanke järjestää ITK-konferenssin yhteydessä maksuttoman workshopin Innostavia työkaluja digitaitojen kehittämiseen ja tunnustamiseen keskiviikkona 1.12. klo 10–13.

Workshopissa esitellään Osuvat taidot, valtakunnallinen digitaalisten perustaitojen osaamismerkistö, joka mahdollistaa digiosaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen niin formaalin kuin informaalin koulutuksen kentällä.

Osallistujat pääsevät tutustumaan digitaitomerkkeihin ja kuulemaan millaisia kokemuksia merkkien pilotoinnista on karttunut ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön kentällä.

Lisäksi osallistujat saavat asiantuntijoilta käytännön vinkkejä osaamismerkkien hyödyntämiseen osaamisen osoittamisessa ja arvioinnissa.  

Digiosaamisen kehittäjän arkea ja unelmia TIEKEn ständillä

TIEKEläiset löydät perinteiseen tapaan heti näyttelyalueen ensimetreiltä, näyttelypaikalta 304a. Olemme paikalla sekä torstaina että perjantaina mukanamme tietoa mm.

  • Osuvat taidot -digitaitojen osaamismerkistöstä ja sen käyttöönotosta
  • Osaamismerkkitietoutta edistävästä Badge Finland -verkostosta
  • Osaamisperusteisuus- ja arviointikoulutuksista vapaan sivistystyön toimijoille
  • Nuorten tietosuojatietouden kasvattamisesta
  • ja monesta muusta!

Tule TIEKEn ständille vaihtamaan tuoreimpia kuulumisia digiosaamisen kehittäjän arjesta ja unelmista!

Lue seuraavaksi