Järjestödigi-tulokset julkaistaan 13.12.2018
Uutta osaamista

Järjestödigi-tulokset julkaistaan 13.12.2018

Järjestödigi kartoitti toistamiseen suomalaisten järjestöjen ja yhdistysten tilaa digitalisaatioon, viestintään ja sosiaalisen median käyttöön liittyen. Tulokset julkaistaan joulukuun aamiaistilaisuudessa.

Järjestödigi-kartoitus toteutettiin tänä syksynä toista kertaa. Käymme parhaillaan läpi vastauksia, joita saimme runsain määrin eri kokoisista järjestöistä. Kiitos kaikille vastaajille!

Julkaisemme tulokset Helsingissä Kansallismuseon Karhunpesässä torstaina 13.12. klo 8.30 – 11.00. Aamiaistilaisuudessa tutustut järjestödigin tilaan Suomessa ja saat tietoa ensi vuoden järjestösome-trendeistä. Tilaisuus tuo samalla yhteen järjestöihmisiä ja tarjoaa mahdollisuuden keskinäiseen verkostoitumiseen.

Julkaisutilaisuuden ohjelma:

8.30:
Aamiainen

9.00 – 9.45:
Järjestödigi-tulosten esittely

9.45 – 10.15:
Tauko ja verkostoitumista

10.15 – 11.00:
Järjestösome-tulosten esittely ja Järjestösome-trendit 2019

Tuloksia avaavat Avoine Oy:n Tuomo Heikkilä, TIEKE ry:n Hanna Vuohelainen ja Viestintä-Piritta Oy:n Piritta Seppälä. Järjestösome-osuuden yhteydessä Piritta Seppälä julkaisee perinteiseen tapaan myös Järjestösome-trendit 2019.

Tilaisuus järjestetään Kansallismuseolla, osoitteessa Mannerheimintie 34. Sisäänkäynti on kokoustilojen ovesta A2, katutasosta pääoven oikealta puolen.

Osallistujat saavat ilmaisen sisäänpääsyn Kansallismuseon näyttelyihin saman päivän aikana. Museon sisäänpääsytarra on voimassa koko päivän ajan klo 11-18.

Aamiaistilaisuuteen mahtuu 80 ensimmäistä ilmoittautunutta ja sen hinta on 49 € + alv 24%.

Ilmoittaudu julkaisutilaisuuteen

Lue seuraavaksi

Digitaalinen taloushallinto
Peppol-koulutuksen työpajan tuloksia
Digitaalinen taloushallinto

Peppol-koulutuksen työpajan tuloksia

TIEKE toteuttaa Peppol-koulutuksen ammattikorkeakoulun opettajille. Koulutuksen suunnitteluun liittyvä työpaja pidettiin kesäkuun alussa. Se oli suunnattu Peppol-asiantuntijoille. Työpajan tarkoituksena oli selvittää, mitä tulevassa Peppol-kouluttajakoulutuksessa pitäisi ottaa huomioon. Keskustelun runkona käytettiin aiemman pilottikoulutuksen työpajan rakennetta ja tuloksia.

Nina From
Digikyvykkyys
Digitaaliset osaamismerkit – avain näkyvään osaamiseen
Digikyvykkyys

Digitaaliset osaamismerkit – avain näkyvään osaamiseen

Useimmissa työtehtävissä vaaditaan digiosaamista – mutta miten todentaa osaaminen? Valtakunnallinen Digitaitomerkistö tarjoaa selkeän, kansallisiin ja kansainvälisiin viitekehyksiin pohjautuvan mallin osaamisen tunnistamiseen. Merkkien suoritusmäärät ovat jatkuvassa kasvussa, ja niitä onkin kesäkuun 2025 loppuun mennessä myönnetty jo 65.000 kappaletta! Myös muuta osaamista on helppo todentaa osaamismerkkien avulla!

Merja Sjöblom
Vastuullisuus
Työssäoppiminen DEI-teemojen äärellä – kokemuksia EDIFY-EDU-hankkeesta
Vastuullisuus

Työssäoppiminen DEI-teemojen äärellä – kokemuksia EDIFY-EDU-hankkeesta

EDIFY-EDU on eurooppalainen Erasmus+ -yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on vahvistaa osaamista monimuotoisuuden, tasa-arvon ja inkluusion (DEI/EDI) teemoissa erityisesti pk-yritysten ja johtamisen näkökulmasta. Hanke tarjoaa monipuolisen koulutuskokonaisuuden, joka koostuu kaikille avoimesta englanninkielisestä MOOC-verkkokurssista, maakohtaisesti räätälöitävästä erikoistumiskurssista sekä työelämälähtöisestä työssäoppimisjaksosta.

Nina From

Tutustu TIEKEn palveluihin