Jussi-Pekka Parkkari dataosaajaksi TIEKEen
Digitaaliset prosessit

Jussi-Pekka Parkkari dataosaajaksi TIEKEen

TIEKEn mahdollisuudet datatalouden edistämiseksi kehittyvät. Jussi-Pekka Parkkari tuo ymmärryksensä datan mahdollisuuksista TIEKEn eri hankkeisiin ja yhteentoimivuutta edistäviin palveluihin.

Jussi-Pekalla on yli 10 vuoden kokemus IT-alalta. Edellisessä tehtävässään hän toimi IBM:llä projekipäällikkönä, mikä on myös hyödyllistä TIEKElle hankepainotteisena organisaationa. Dataosaajaksi TIEKEen Jussi-Pekka on saapunut Saranen Consultingin AnalyticsPRO koulutusohjelman kautta. TIEKEssä työskentelyn lisäksi ohjelmaan kuuluu koulutuspäiviä ja työelämälähtöisten, datatalouteen liittyvien tehtävien ratkaisemista.

Koulutukseltaan Jussi-Pekka on tekniikan kandidaatti (ja lähes valmis diplomi-insinööri) Aalto-yliopistosta, tietoverkkotekniikan ja tietoverkkoliiketoiminnan koulutusohjelmasta. Hän on suorittanut myös parin vuoden edestä tietojenkäsittelytieteen opintoja sekä koneoppimis- ja data-analytiikan opintoja avoimessa yliopistossa.

“Dataosaamiselle on suuri tarve organisaatioissa, joten Jussi-Pekka on mainio lisä tiimiimme”, iloitsee TIEKEn toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts uudesta työntekijästä “Jussi-Pekan avulla pystymme vahvistamaan sisäistä dataosaamistamme ja vahvistamaan myös hankkeisiimme osallistuvien organisaatioiden ymmärrystä aiheesta.”

”Datan hyödyntämisen kasvava merkitys yhteiskunnassa vaatii panostamista sekä datan laatuun että sen sujuvaan liikkuvuuteen. TIEKE on tärkeä toimija näiden asioiden vauhdittamiseen sekä julkisella että yksityisellä sektorilla”, Jussi-Pekka itse toteaa uudesta tehtävästään.

Lue seuraavaksi