Marko Silventoinen täydentämään TIEKEn viestintää
Datatalous

Marko Silventoinen täydentämään TIEKEn viestintää

Kansainvälisellä projektiosaamisella varustettu Marko Silventoinen toivotettiin tervetulleeksi TIEKEn viestintätiimiin huhtikuussa. Marko tuo mukanaan monipuolista viestinnän osaamista, joka valjastetaan käyttöön TIEKEn hankeviestinnän parissa.

TIEKEn tiimin lisävahvistukseksi huhtikuussa liittynyt Marko Silventoinen on viestinnän ammattilainen, joka tuo mukanaan monipuolisia taitoja ja kansainvälistä projektiosaamista. Viimeksi hän on työskennellyt sisäisen viestinnän ja muutosviestinnän parissa eräässä Nokian merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista. Markon kädenjälkeä on saattanut nähdä myös sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on monen vuoden tausta suomalaisten vaikuttajien kanssa tehdystä yhteistyöstä muun muassa visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen saralta.

“Markon monipuoliselle osaamiselle on tarvetta useita, hyvin erilaisia kohderyhmiä palvelevissa hankkeissa sekä meidän oman palvelutarjonnan markkinoinnin kehittämisessä”, kertoo TIEKEn toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts.

Marko tulee keskittymään erityisesti tietosuojaosaamiseen, tekoälyyn ja monimuotoisuuden teemoihin liittyviin hankkeisiin. Hankeviestinnän lisäksi Marko antaa tukensa digitaalisten osaamismerkkien markkinointiin.

”Odotan jo innolla pääseväni vauhtiin TIEKEllä! Minua motivoi halu tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä, jossa oma panokseni todella merkitsee. TIEKE tarjoaa tähän ainutlaatuisen mahdollisuuden, sillä tekemälläni työlläni on suora vaikutus digiosaamisen edistämiseen yhteiskunnassamme”, Marko kertoo.

Toivotamme Markolle menestystä ja innostavia hetkiä hankkeiden parissa TIEKEn tiimissä!

Lue seuraavaksi

Vastuullisuus
Green ICT Visiiri vauhdittaa Suomen ICT-alan kestävää kehitystä
Vastuullisuus

Green ICT Visiiri vauhdittaa Suomen ICT-alan kestävää kehitystä

ICT-sektorin energiankulutus kasvaa nopeimmin kaikista aloista, ja keskustelun lisääminen alan ilmasto- ja ympäristövaikutuksista, niiden mittaamisen tavoista ja energiansäästön ratkaisuista on tarpeen. Green ICT Visiiri -hanke tuo tähän ratkaisun, kun jo aikaisemmin perustettu Uudenmaan Green ICT -ekosysteemi laajentuu kansalliseksi ekosysteemiksi. Yritykset pääsevät nyt valtakunnallisesti mukaan vaikuttamaan ja hyötymään tästä kehitystoiminnasta! Lisääntyneellä energiatehokkuudella on nimittäin monia positiivisia vaikutuksia, niin ilmastoon kuin yrityksen omaan toimintaankin.

Viestintätoimisto Aivela
Vastuullisuus
TIEKE tarjoaa ICT-alalle vihreämmän tulevaisuuden työkalut
Vastuullisuus

TIEKE tarjoaa ICT-alalle vihreämmän tulevaisuuden työkalut

Kestävä kehitys ICT-alalla on entistä tärkeämpää. TIEKE on työskennellyt aiheen parissa jo pitkään ja kehittänyt alan yritysten sekä muiden toimijoiden käyttöön monipuolisia työkaluja ympäristöystävällisempään toimintaan. Työkalut on koottu Green ICT -portaaliin, ja myös uusi Visiiri-hanke kokoaa yhteen pitkän kokemuksen ja uusimman asiantuntemuksen, syventäen sitä edelleen.

Viestintätoimisto Aivela
Digikyvykkyys
Miten digitaaliset työkalut tuovat sujuvuutta ja työhyvinvointia yritysneuvontaan?
Digikyvykkyys

Miten digitaaliset työkalut tuovat sujuvuutta ja työhyvinvointia yritysneuvontaan?

Digipalvelut ovat ehdottomasti yritysneuvonnan päivän puheenaihe juuri nyt. Kun yritykset satsaavat oikeisiin digitaalisiin ratkaisuihin, voimme odottaa näkevämme parannuksia niin työntekijöiden sitoutumisessa kuin asiakastyytyväisyydessäkin – sekä asiakkaan että yritysneuvontaorganisaatioiden saralla. Digitaaliset työkalut eivät ainoastaan tee arjestamme sujuvampaa, vaan myös parantavat työhyvinvointiamme.

Johanna Helmiö