Perehdytys perustaitoihin jatkuu verkossa
Uutta osaamista

Perehdytys perustaitoihin jatkuu verkossa

InPromptu-hankkeen arsenaalista löytyy monenlaisia etäapuvälineitä. Touko-kesäkuussa kartutamme osaamista työnhaun perusteissa.

InPromptu-hankkeessa tuemme yhdistyksiä digiperustaidoissa. Kun työpajat, vertaisohjaus ja lähivalmennukset on tilapäisesti jouduttu jättämään pois laskuista, on keväällä panostettu webinaareihin ja etätukeen, ja toiminta näissä merkeissä jatkuu ainakin juhannukselle.

Webinaareista valmiuksia työnhakuun

29.5. LinkedInin perusteet – profiilin luominen ja yleisimmät toiminnot

Koulutuksessa käydään läpi LinkedIn profiilin luominen, erilaisten profiilien hyötyjä ja käyttämistapoja sekä yleisimmät toiminnot ja asetukset. Webinaari toimii hyvänä perehdytyksenä LinkedIn-tilin ja profiilin sujuvaan luomiseen ja käyttöönottoon.

11.6. Piilotyöpaikoista tarvetyöpaikkoihin – askeleet uudenlaiseen työnhakuun

Webinaarissa tehdään sukellus piilossa olevien työmahdollisuuksien maailmaan ja potentiaaliin. Webinaari antaa askelmerkit, miten lähteä etsimään ja hakemaan piilossa olevia työmahdollisuuksia.

Digitukea itseopiskeluna, sähköpostilla ja puhelimitse

Kevään kuluessa olemme järjestäneet useita webinaareja yhdistysten toiminnassa mukana olevien digitaalisen perusosaamisen tukemiseksi. Esitykset ja tallenteet ovat katsottavissa hankkeen verkkosivuilla.

Sähköpostitse tukea ja neuvontaa perusasioissa on edelleen saatavilla: info.inpromptu@gmail.com.

Helsingin työkanava HeTy:n digituen antajat tavoittaa puhelimitse maanantaista torstaihin klo 10-14 numerosta 09 4763 0399.

Lue seuraavaksi