Sohvi Hellsten vahvistamaan TIEKEn viestintää
Uutta osaamista

Sohvi Hellsten vahvistamaan TIEKEn viestintää

TIEKE saa 40-juhlavuotensa kunniaksi lisätekijän osaavan, ihmiskeskeisen ja yhteentoimivan tietoyhteiskunnan rakentamiseen, kun Sohvi Hellsten tulee vahvistamaan viestinnän tiimiä. TIEKEn juhlavuoden viestinnän lisäksi Sohvi tulee tukemaan erityisesti digitaalisten prosessien hankkeiden ja Verkkolaskufoorumin viestintää.

Sohvi on aiemmin kasvattanut viestintäosaamistaan eri nuoriso- ja kansalaisjärjestöissä. Viimeksi hän on työskennellyt ihmisoikeusjärjestö Setassa viestinnän asiantuntijan sijaisena ja viestinnän projektityöntekijänä. Tämän lisäksi Sohvi toimii myös freelance-sisällöntuottajana eri yrityksille ja yhteisöille, osa hänen toimeksiannoistaan on liittynyt tiiviisti ICT-alaan ja digitaalisen yhteiskunnan eri puoliin.

Koulutukseltaan Sohvi on filosofian maisteri englannin kielestä, mikä tukee TIEKEn kansainvälisen hanketoiminnan viestintää. Hänellä on taustallaan myös viestinnän opintoja avoimessa yliopistossa. Sohvia kiinnostavat erityisesti tietoyhteiskunnan eettiset kysymykset ja sen jäsenten osallistumismahdollisuudet.

“Tarkoituksenmukaisen, ihmistä palvelevan digitaalisuuden edistäminen on aivan liian tärkeää jätettäväksi teknologia-alan sisäiseksi pohdinnaksi”, toteaa Sohvi. “TIEKEllä on riippumattomana, laajasti verkostoituneena toimijana ainutlaatuinen näkymä tietoyhteiskunnan kehitykseen ja monenlaisten eri toimijoiden tukemiseen. Olen ilolla mukana kertomassa toiminnasta tänä vuonna.”

Kirjoittaja

Lue seuraavaksi