Suvi Alatalo TIEKEn markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaksi
Digikyvykkyys

Suvi Alatalo TIEKEn markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaksi

Viestinnän ja tapahtumien moniosaaja Suvi Alatalo liittyi tammikuussa vahvistamaan TIEKEn viestintätiimiä. Yleisten viestintätehtävien lisäksi pääsemme tekemään vaikuttavaa viestintää parhaillaan alkamassa olevien hankkeiden ja uusien kumppanuuksien parissa.

Aikaisemmin Suvi Alatalo on työskennellyt mm. Kansallisessa koulutuksen arviointikeskuksessa (Karvi), Talous ja nuoret TAT ry:ssä ja PricewaterhouseCoopers Oy:ssa.

”Suvi on odotettu vahvistus viestintätiimiimme. Viestinnän kautta varmistamme tekemisemme ja tulostemme tavoittavuuden. Suvilla on vaikuttavan viestinnän toteuttamisessa tarvittavaa monipuolista työkokemusta erilaisista organisaatioista, kokemusta hankeviestinnästä ja laaja-alaista osaamista viestinnän ja markkinoinnin työkaluista. Odotankin jo innolla yhteistyön tuloksia”, kertoo TIEKEn toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts.

TIEKEn toiminnan teemat ovat luontevaa jatkumoa Suvin aikaisemmalle työuralle, sillä osaamisen kehittämiseen liittyvä viestintä on kulkenut Suvin työportfoliossa jo pitkään.

”On hienoa päästä TIEKEssä jatkamaan yhteiskunnallisesti merkittävää viestintää ja vaikuttamaan jatkuvan oppimisen toteutumiseen digitalisaation näkökulmasta. Ympäröivä maailmamme digitalisoituu jatkuvasti, ja näen TIEKEn tehtävän kilpailukykyisen yhteiskunnan rakentajana todella merkittävänä”, Suvi kertoo.

Yleisten viestintätehtävien lisäksi Suvi tarttuu TIEKEn hankkeiden viestintään, joista parhaillaan alkamassa ovat esimerkiksi digiyritysneuvontaan ja sisälogistiikan pienyritysten digiosaamisen kehittämiseen liittyvät hankkeet. Suvi on opiskellut ja työskennellyt ulkomailla, joten hankeviestintä luonnistuu Suomen lisäksi myös englanniksi.

”Jokainen hanke on erilainen, ja siksi jokaisen hankkeen viestintätarpeetkin ovat erilaiset. TIEKEn viestinnässä minua innostaakin erityisesti se laaja skaala, jolla pääsen viestintää toteuttamaan. Ja totta kai hankkeissa opin jatkuvasti myös itse uutta teknologian ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista”, summaa Suvi odotuksiaan.

TIEKEläiset toivottavat Suvin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

Lue seuraavaksi

Digikyvykkyys
Uusi verkkosivusto auttaa ymmärtämään tietosuojaa harrastuksissa
Digikyvykkyys

Uusi verkkosivusto auttaa ymmärtämään tietosuojaa harrastuksissa

Harrastustoiminnan tietosuojaan liittyvä ohjeistava materiaalipaketti on julkaistu tällä viikolla osoitteessa tietosuojaharrastuksissa.fi. Sivuston materiaaleja on kehitetty syksystä 2022 alkaen tietosuojavaltuutetun toimiston ja TIEKEn yhteisessä GDPR4CHLDRN-hankkeessa. Harrastustoimintaa järjestävät yhdistykset, harrastavat lapset ja nuoret, nuorten vanhemmat ja hankkeen ohjausryhmä ovat osallistuneet hankkeeseen antamalla arvokasta palautetta tuotettuihin materiaaleihin läpi koko kehitysprosessin ajan.

Mikko Eloholma
Digikyvykkyys
Monimuotoisuuden johtaminen vaatii tietoisuutta ja sitoutumista   
Digikyvykkyys

Monimuotoisuuden johtaminen vaatii tietoisuutta ja sitoutumista   

Johtajien monimuotoisuusosaaminen on avainasemassa inklusiivisten työyhteisöjen rakentamisessa. Muutoksen toteuttaminen vaatii monimuotoisuuden edistämistä tukevien koulutusten kehittämistä. Ilman johdon sitoutumista monimuotoisuuden tuomat edut jäävät saavuttamatta.

Viestintätoimisto Aivela
Digikyvykkyys
Monimuotoisuus edistää innovaatioita ja kilpailukykyä  
Digikyvykkyys

Monimuotoisuus edistää innovaatioita ja kilpailukykyä  

Monimuotoisuus on noussut keskeiseksi teemaksi työelämässä, ja ICT-ala voi toimia suunnannäyttäjänä muiden toimialojen monimuotoisuustyölle. Netlightin Talent Manager Julius Hurrin ja FIBS ry:n Yritysvastuuasiantuntija Greta Anderssonin mukaan monimuotoisuus edistää innovointia ja parantaa päätöksentekoa. Menestyäkseen monimuotoisuustyössä yritysten on sitouduttava pitkäjänteiseen prosessiin, jossa johdon tuki ja konkreettiset toimet ovat avainasemassa.

Viestintätoimisto Aivela