Tervetuloa uudelle verkkosivustollemme!
Elämää tietoyhteiskunnassa

Kuva: Pixhill

Tervetuloa uudelle verkkosivustollemme!

Olemme uudistaneet verkkosivumme ja siirtyneet 15.11.2018 uudelle alustalle. Uudistuksen myötä toivomme sinun löytävän ajankohtaista luettavaa sekä tiedot tulevista tapahtumista entistä helpommin.

Verkkosivu-uudistuksella parannamme ajankohtaisista asioista kertovien artikkeleiden luettavuutta ja löydettävyyttä. Uusi sivusto tulee jatkossa tuomaan lukijoiden saataville myös Tiedosta-lehden sisältöjä. Painettuna versiona lehti on ilmestynyt tähän mennessä – ja ilmestyy jatkossakin – kahdesti vuodessa.

Uusi verkkosivusto on rakennettu WordPress-alustalle. Valintaan päädyttiin, jotta käyttöön saatiin laajalti tuettu ja jatkuvasti kehittyvä ympäristö. Valintaa tukivat aiemmat käyttökokemukset mm. Tietoyhteiskunta-akatemian ja Hanketorin sivustojen osalta.

Nyt edessäsi olevilla sivuilla julkaistaan ajankohtaisia artikkeleita tietoyhteiskunta-asioista sekä TIEKEn hankkeista ja palveluista. Sivuilta löydät myös tulevat tapahtumat ja luonnollisesti myös yhteystietomme sekä toimintamme suuntaviivat.

Kaikkia TIEKEn verkkosisältöjä ei vielä tässä vaiheessa siirretty uudelle julkaisualustalle . Jo vuosia käytössä olleeseen ympäristöön jäävät toistaiseksi TIEKEn tutkinnoista, liiketoimintapalveluista sekä hankkeista ja foorumista kertovat sivut. Tien näihin sisältöihin löydät Palveluiden alta.

Taustalla verkkosivut toimivat siis väliaikaisesti kahdessa eri ympäristössä. Kävijälle sivujen taustalla olevan alustojen eron huomaa lähinnä, jos kiinnittää huomiota sivuston valikkorakenteeseen ja url-osoitteeseen. Siirymisen yhteydessä sivustolta otaksuttavasti tulee löytymään toimimattomia linkkejä, mutta pyrimme korjaamaan ne pikimmiten. Kaikki sisällöt siirtyvät uudelle alustalle ensi vuoden kuluessa.

Palvelkoot sivumme ja sisältömme sinua jatkossa entistä paremmin!

 

Timo Simell                                   Hanna Vuohelainen
digivirittäjä                                    digiosaamisen ja viestinnän vauhdittaja

Lue seuraavaksi

Digikyvykkyys
Digiyritysneuvonta – Digitaalista yritysneuvontaa vai yritysneuvontaa digiasioissa? 
Digikyvykkyys

Digiyritysneuvonta – Digitaalista yritysneuvontaa vai yritysneuvontaa digiasioissa? 

Digiyritysneuvonta-hankkeessa tavoitteena on kehittää sekä pk-yritysten digitaalista osaamista että yritysneuvojien kykyä tarjota asiantuntevaa opastusta digikehityksen poluilla. Hankkeessa luodaan valtakunnallinen neuvontamalli, joka parantaa yritysten mahdollisuuksia saada juuri heidän tarpeisiinsa sopivaa digineuvontaa.

Sofia Pihlava
Datatalous
Dataliiketoiminnan edelläkävijöiden muodostama Data Spaces Alliance Finland -yhteistyöverkosto käynnistyi
Datatalous

Dataliiketoiminnan edelläkävijöiden muodostama Data Spaces Alliance Finland -yhteistyöverkosto käynnistyi

Data-avaruudet luovat yrityksille mahdollisuuksia nopeutetulle kasvulle ja innovaatioille, turvaavat pääsyn tärkeisiin resursseihin sekä mahdollistavat datan myynnin ja jakamisen usean toimijan kesken. Data-avaruusteknologiat ovat myös tärkeitä mahdollistajia tekoälyratkaisujen kehittämisessä. Juuri lanseerattu Data Spaces Alliance Finland -verkosto kokoaa suomalaiset dataliiketoiminnan edelläkävijät yhteen ja tarjoaa jäsenilleen yhtenäisen näkymän organisaatiorajat ylittävien ratkaisujen kehittämiseen.

Suvi Alatalo
Vastuullisuus
GreenICTComp: ICT ja ilmasto –koulutusta opettajille
Vastuullisuus

GreenICTComp: ICT ja ilmasto –koulutusta opettajille

Tervetuloa koulutukseen, jonka jälkeen ymmärrät ICT-alan merkityksen tietoyhteiskunnalle ja tämän kehityksen vaikutukset ilmastoon. Lisäksi ymmärrät miten alan haasteet kytkeytyvät ilmastonmuutoksen ongelmakenttään.

Antti Sipilän muotokuva.
Antti Sipilä