Tervetuloa uudelle verkkosivustollemme!
Elämää tietoyhteiskunnassa

Kuva: Pixhill

Tervetuloa uudelle verkkosivustollemme!

Olemme uudistaneet verkkosivumme ja siirtyneet 15.11.2018 uudelle alustalle. Uudistuksen myötä toivomme sinun löytävän ajankohtaista luettavaa sekä tiedot tulevista tapahtumista entistä helpommin.

Verkkosivu-uudistuksella parannamme ajankohtaisista asioista kertovien artikkeleiden luettavuutta ja löydettävyyttä. Uusi sivusto tulee jatkossa tuomaan lukijoiden saataville myös Tiedosta-lehden sisältöjä. Painettuna versiona lehti on ilmestynyt tähän mennessä – ja ilmestyy jatkossakin – kahdesti vuodessa.

Uusi verkkosivusto on rakennettu WordPress-alustalle. Valintaan päädyttiin, jotta käyttöön saatiin laajalti tuettu ja jatkuvasti kehittyvä ympäristö. Valintaa tukivat aiemmat käyttökokemukset mm. Tietoyhteiskunta-akatemian ja Hanketorin sivustojen osalta.

Nyt edessäsi olevilla sivuilla julkaistaan ajankohtaisia artikkeleita tietoyhteiskunta-asioista sekä TIEKEn hankkeista ja palveluista. Sivuilta löydät myös tulevat tapahtumat ja luonnollisesti myös yhteystietomme sekä toimintamme suuntaviivat.

Kaikkia TIEKEn verkkosisältöjä ei vielä tässä vaiheessa siirretty uudelle julkaisualustalle . Jo vuosia käytössä olleeseen ympäristöön jäävät toistaiseksi TIEKEn tutkinnoista, liiketoimintapalveluista sekä hankkeista ja foorumista kertovat sivut. Tien näihin sisältöihin löydät Palveluiden alta.

Taustalla verkkosivut toimivat siis väliaikaisesti kahdessa eri ympäristössä. Kävijälle sivujen taustalla olevan alustojen eron huomaa lähinnä, jos kiinnittää huomiota sivuston valikkorakenteeseen ja url-osoitteeseen. Siirymisen yhteydessä sivustolta otaksuttavasti tulee löytymään toimimattomia linkkejä, mutta pyrimme korjaamaan ne pikimmiten. Kaikki sisällöt siirtyvät uudelle alustalle ensi vuoden kuluessa.

Palvelkoot sivumme ja sisältömme sinua jatkossa entistä paremmin!

 

Timo Simell                                   Hanna Vuohelainen
digivirittäjä                                    digiosaamisen ja viestinnän vauhdittaja

Lue seuraavaksi