TIEKEläiset avasivat ovet uusiin tiloihin
Elämää tietoyhteiskunnassa

TIEKEläiset avasivat ovet uusiin tiloihin

Kesäkuun alussa TIEKEn toimisto muutti uusiin, hybdridityötä ja tapahtumien järjestämistä tukeviin tiloihin Työpajankadulle Kalasatamaan. Tervetuloa poikkeamaan kylään ja osallistumaan syksyn tapahtumiimme!

Kevätkaudella olemme jälleen kääntäneet uusia lehtiä. ”Tuore strategiamme on viitoittanut TIEKEn tekemistä vuoden alusta lähtien ja kesäkuun alussa toimistomme muutti uusiin tiloihin. Hanketoimintamme on edennyt harppauksin, ja yhteistyötä tehdään niin valtakunnallisesti kuin EU-maiden kanssa”, summaa toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts.

Arkisen aherruksen käytännöissä tämä tarkoittaa kasvaa määrää etäkokouksia ja ylipäätään verkossa tapahtuvaa yhteistyötä. Uudistuvana älykaupunginosana tunnettu Kalasataman alue ja vastaremontoidut tilat Työpajankatu 13:ssa soveltuvat uuteen hybridityön malliin hyvin. Tilat tarjoavat sekä tiimityötä ja projektien onnistunutta läpivientiä tukevia työskentelyalueita että monipuolisia tiloja lähikohtaamisille ja tapahtumille.

Kohtaamiset kasvotusten ovat edelleen TIEKEn verkostoissa toimiville merkityksellisiä, vaikka tapahtumat ja kontaktit ovat viime vuosina siirtyneet vauhdilla verkkoon. Ehkä juuri lisääntynyt verkkoelämä on opettanut meitä arvostamaan entistä enemmän myös lähitapaamisia!

Kalasatamaan on helppo tulla. Julkista liikennettä suosiville metroasema on vieressä, autoileville parkkitilaa löytyy mm. läheisestä Redin kauppakeskuksesta ja pyöräilijät saavat kulkupelinsä parkkiin talon edustalle.

Muuttolaatikot on nyt purettu ja kesälomakausi koittamassa. Lomien jälkeen työ strategisten teemojemme – datatalouden, digikyvykkyyden, digitaalisen taloushallinnon ja vastuullisuuden – parissa jatkuu. Laiturinnokkaan ajatuksenruokaa kaipaaville Hanna Niemi-Hugaerts vinkkaa tutustumaan teemasivuihimme sekä tapahtumakalenteriimme, jonne syksyn tarjonta on alkanut jo rakentua.

TIEKEläiset toivottavat aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Lue seuraavaksi