TIEKEn kevään tapahtumat ja tapaamiset kätevästi verkossa
Elämää tietoyhteiskunnassa

TIEKEn kevään tapahtumat ja tapaamiset kätevästi verkossa

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi siirryimme etätöihin. TIEKEn kevään tilaisuudet toteutetaan pääasiassa verkossa, osa siirtyi syksyyn ja kokouksissa suosimme etäosallistumista.

TIEKE toimii vaikuttajana, verkottajana ja vauhdittajana digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla. Järjestämme vuosittain useita, eri kokoisia tapahtumia ja tuomme eri alojen asiantuntijoita yhteisten teemojen äärelle.

Kevään tapahtumat verkossa

Hillitäksemme osaltamme koronaviruksen leviämistä järjestämme kaikki keväälle suunnitellut yleisötapahtumamme verkossa. #AamuAreenat jatkuvat 17.4. tunnistautumisen teemalla. Tiedot tulevista tapahtumista päivittyvät sivulle: Tapahtumat.

Tapahtumiemme tallenteista voit nauttia TIEKEn YouTube-kanavalla. Tarjolla on oppia ja ideoita esimerkiksi 13.4. järjestetyn Tekoäly päätöksenteossa – algoritmit, arvot ja ihminen -teemaisesta AamuAreenasta ja menneistä Tietoyhteiskunta-akatemioista.

Keväälle on sovittuna myös hankkeisiin liittyviä koulutustilaisuuksia. Niiden toteuttamistapaan ja aikatauluihin saattaa tulla muutoksia. Näistä tiedotamme osallistujille erikseen.

Kevään osalta olemme olleet mukana niin Törmäys-tapahtumassa kuin ITK-päivillä. Nämä molemmat on nyt virustilanteen vuoksi siirretty syksylle 2020. ITK-päivät järjestetään 21. – 23.9.2020. Törmäyksen uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kokoukset ja tapaamiset verkon välityksellä

Tästä eteenpäin TIEKEläiset siirtyvät entistä enemmän suosimaan etätyöskentelyä. Vältämme turhaa matkustamista, ja myös yhteistyökumppaneiden kanssa pidettävät palaverit pyritään järjestämään etäkokouksina.

Käytössämme on useampia verkkokokoukset mahdollistavia alustoja ja mieluusti olemme kumppaneillemme avuksi etäkokousten järjestelyissä. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka verkkokokoustaminen olisi sinulle uusi asia. Me autamme kyllä!

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia koronaviruksen tiimoilta.

Huolehditaan toisistamme ja toivotaan, että lähitulevaisuudessa voimme kaikki jälleen kohdata huoletta myös lähitapaamisissa!

Lue seuraavaksi