Vastaa kyselyyn kestävän ICT:n roolista organisaatiossasi
Digitaaliset prosessit

Vastaa kyselyyn kestävän ICT:n roolista organisaatiossasi

Vastaa kyselyyn ilmasto- ja ympäristöystävällisistä digipalveluista 29.10. mennessä! Green ICT -hanke kartoittaa kestävän digitalisaation roolia sekä palveluntuottajien että -hankkijoiden näkökulmasta.

TIEKEn, LUTin ja TIVIAn Green ICT -hanke tavoittelee kyselyllä laaja-alaista näkemystä siitä, millä lailla ilmasto ja ympäristö huomioidaan tällä hetkellä sekä ICT-palveluita tarjoavissa että niitä säännöllisesti hankkivissa organisaatioissa. Kysymyksiin vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia, eivätkä ne edellytä aiempaa kokemusta kestävästä digitalisaatiosta.

Hanke hyödyntää vastauksia tuottaessaan:

1) myyjän oppaan Green ICT -palveluiden ja -tuotteiden kehitykseen, myyntiin ja markkinointiin

2) ostajan oppaan Green ICT:n mukaisten hankintojen tekemiseen.

Tietoja käytetään myös Green ICT -palvelutuotantoa ja -hankintoja käsittelevien ilmaisten webinaarien suunnitteluun, joihin kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat osallistua. Webinaarien ilmoittautumistiedot päivittyvät aikanaan TIEKEn tapahtumasivulle. Vastaamalla kyselyyn varmistatte myös sen, että voimme paremmin muotoilla hankkeemme tulevat oppaat ja webinaarit organisaationne tarpeisiin.

Selvitys on tarkoitettu erityisesti Uudenmaan alueella toimiville yrityksille, mutta myös muualla Suomessa toimivat organisaatiot ovat tervetulleita vastaamaan. Vastaa jo tänään ja tue kasvavan alan kehitystä.

Lue seuraavaksi