TIEKEn hallitus täydentyi syyskokouksessa
Elämää tietoyhteiskunnassa

TIEKEn hallitus täydentyi syyskokouksessa

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ilkka Lakaniemi.

Hallitukseen valittiin Johannes Anttila Demos Helsingistä ja Reija Häivälä-Vicentelo SOK:n integraatiopalveluista. Erovuorossa ollut Johannes Mikkonen, myös Demos Helsingistä, jätti tehtävänsä hallituksessa.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ilkka Lakaniemi Aalto-yliopistosta. Hallituksen jäseninä jatkavat Juhani Heikka (Istekki Oy), Mika Honkanen (Digi- ja väestötietovirasto), Jan Juslén, (Väylävirasto), Heidi Kock (Haaga-Helia), Joonas Mikkilä (Suomen Yrittäjät), Marianna Saarinen (CGI Suomi), Minna Vakkilainen, (Kesko) ja Mervi Ylitalo (Työväen Sivistysliitto TSL).

Sähköistämisen ja kehittämisen asiantuntija tuovat osaamisensa TIEKEn käyttöön

Reija Häivälä-Vicentelolla on pitkä työkokemus erilaisista sisäisistä ja ulkoisista digi-integraatioista. Tällä hetkellä hän työskentelee SOKin integraatiopalveluiden kehityspäällikkönä. TIEKEn toimialoilta häntä kiinnostavat erityisesti sähköinen tavaravirtojen siirtely ja logistiikka sekä rajapintojen kehitystyö.

Johannes Anttila puolestaan työskentelee Demos Helsingin Governance Innovation -tiimiä, jossa hänen ohjelma-, innovaatio- ja tutkimustyöhönsä kuuluvat teknologian yhteiskunnalliset vaikutukset. Hänen työhönsä kuuluu paljon yhteistyötä erilaisten julkisen sektorin toimijoiden ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Lue seuraavaksi