Matkahuollon palvelut

Matkahuolto tarjoaa yrityksille erilaisia koti- ja ulkomaan kuljetusratkaisuja. Matkahuollon vahvuutena on koko maan kattava kilpailukykyinen toimitusverkosto. Aikaisemmin lähes pelkästään yritysten välisiin kuljetuksiin keskittynyt Matkahuolto on verkkokaupan kasvun myötä laajentanut toimintaansa myös kuluttaja-asiakkaiden palvelemiseen. Matkahuollon verkkokauppiaille tarjoamia palveluita ovat Lähellä-paketti, Bussipaketti ja Jakopaketti. Lisäksi Matkahuolto tarjoaa web-käyttöliittymän, jonka avulla lähetystä koskevat tiedot voi syöttää suoraan verkossa Matkahuollon tietojärjestelmään. Web-asiakasliittymällä asiakas voi täyttää lähetysdokumentit ja seurata reaaliaikaisesti lähetyksen kulkua.

Matkahuolto Lähellä-paketti

Matkahuollon Lähellä-paketti voidaan toimittaa Suomessa yli 1 100 pakettipisteeseen. Matkahuollolla on sopimus toimituksista Suomen Lähikaupan kanssa, joten Matkahuoltojen lisäksi Lähellä-paketteja toimitetaan Siwoihin, Valintataloihin ja Euromarketeihin. Kuluttajan kannalta tilaaminen myymälään on kätevää, koska kauppaverkosto on erittäin tiheä ja myymälöillä on pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin.

Bussipaketti

Matkahuollon Bussipaketin voi vastaanottaa ja lähettää Matkahuollon toimipaikoista.

Bussiennakko

Bussiennakko toimii samaan tapaan kuin Itellan postiennakko. Paketti luovutetaan vastaanottajalle vasta, kun hän on maksanut lähettäjän osoitekorttiin merkitsemän ennakkosumman. Summa tilitetään lähettäjän pankkitilille.

Jakopaketti

Matkahuollon Jakopaketti on vastaanottajalle asti toimitettava pakettipalvelu. Yrityksille lähetykset jaetaan aukioloaikojen puitteissa. Kuluttajalähetyksissä Matkahuolto pyrkii aina ensin ottaman yhteyttä vastaanottajaan ja sopimaan mahdollisen jakeluajan.

Sekä Itella että Matkahuolto tarjoavat laadukkaita kuljetuspalveluita ja erittäin kattavan toimitusverkoston. Verkkokauppias voi keskittyä tarjoamaan kaupassaan jommankumman toimitustapoja tai tukea toimituksia kummankin kautta. Tämä lisää asiakkaan vaihtoehtoja. Toimitustapoihin liittyvistä sopimuksista, hinnoista ja niiden integroinnista kauppiaan käytössä olevaan verkkokauppajärjestelmään saa lisätietoa Itellalta tai Matkahuollolta.