Villiä vai vakaata? Some ja tietosuoja järjestöissä AamuAreenalla 5.4.
Uutta osaamista

Villiä vai vakaata? Some ja tietosuoja järjestöissä AamuAreenalla 5.4.

Järjestöjen tulevaisuus on verkossa. Uudistamalla toimintaa, kehittämällä viestintää ja soveltamalla digitaalisia välineitä järjestö voi luoda jäsenilleen uutta arvoa sekä erottautua viestitulvassa muista. Tule kuulemaan ja keskustelemaan järjestöjen digiasioista huhtikuun AamuAreenalle!

Digi sujuvoittaa jo nyt järjestöjen toimintaa monella osa-alueella. Järjestödigi-kartoituksen mukaan suurimman hyödyn digi tarjoaa tällä hetkellä järjestöviestinnälle, jossa sosiaalinen media on uinut osaksi arjen toimintaa. Millaiset tuulet puhaltavat järjestöviestinnässä tänään ja miten tuulet saisi valjastettua oman järjestön tavoitteellisen tekemisen malliksi?

Kartoituksen mukaan keväällä 2018 voimaan astunut tietosuoja-asetus on selvästi lisännyt järjestöjen tietoisuutta tietosuojakysymyksissä. Näin pitää ollakin, sillä henkilötietojen käsittely on keskeinen osa lukuisten järjestöjen toimintaa. Miltä näyttää tilanne järjestöissä nyt, kun suurin kuohunta GDPR:n ympärillä on tasaantunut?

AamuAreenalla alustamassa ja keskustelua herättämässä:

Järjestöviestintää tänään – verkossa ja somessa monipuolisesti toimien

Piritta Seppälä
viestinnän asiantuntija ja tietokirjailija
Viestintä-Piritta Oy

Elämää GDPR:n jälkeen?

Tuomo Heikkilä
toimitusjohtaja
Avoine Oy

Tutustu aiheisiin ja ilmoittaudu mukaan


Järjestödigi-kartoitus

Järjestödigi-kartoitus selvittää suomalaisten järjestöjen tilaa digitalisaatioon, digiosaamiseen, viestintään ja sosiaalisen median käyttöön liittyen. Kartoitus tehtiin syksyn 2018 aikana toista kertaa Avoinen, TIEKEn ja Viestintä-Pirittan yhteistyönä.

Vastaajat olivat järjestöjen työntekijöitä, johtajia, kehittäjiä, viestijöitä ja luottamushenkilöitä lähes kaikilta järjestösektoreilta.

Lisätiedot: Hanna Vuohelainen

Lue seuraavaksi

Tutustu TIEKEn palveluihin