Green ICT Keski-Suomi: tapahtumat ja tallenteet

Green ICT Keski-Suomi: tapahtumat ja tallenteet

Kuinka teet ajoissa kestävästä ICT:stä pk-yrityksesi kilpailuedun? Osallistu Keski-Suomen tapahtumiin ja katso tallenteita!

Miksi pk-yrityksen kannattaa alentaa päästöjään? Koska menestyksekäs liiketoiminta edellyttää sitä koko ajan enemmän! Asiakkailla, rahoittajilla ja sijoittajilla on yhä useammin omia ilmastotavoitteita, jotka täytyy huomioida arvoketjuissa. Tälle sivulle keräämme Green ICT Keski-Suomi -hankkeen webinaaritallenteet, jotka auttavat sinut alkuun kestävyyssuunnittelussa.

Tapahtumalistausta päivitetään säännöllisesti, kun vahvistamme uusia webinaariaiheita ja avaamme uusia ilmoittautumisia. Ilmoitamme tapahtumista myös uutiskirjeessämme.

Green ICT Keski-SuomiAihepiiriTutustu
3.2.2023 Miten yritykset ja yhteisöt kasvavat kestävästi?digitaalinen kehitys ja vastuullisuusIlmoittaudu
8.12.2022 Energiaa ja luontoa säästävät pilvipalvelutvihreät pilvipalvelutTallenteet
4.5.2022 Vähäpäästöiset digihankinnathankinnatTallenteet
3.6.2022 Toimitusketjun sähköistäminen säästää euroja ja ympäristöälogistiikka, verkkolaskutus, paperiton toimistoTallenteet
25.8.2022 Uutta teollisuuden liiketoimintaa Green ICT:stä
ja kestävistä ICT-ratkaisuista
kestävä liiketoimintaTallenteet

Mistä aloittaisin? Tilaa maksuton sparraustuokio!

Jos kestävän ICT:n sisällyttäminen omaan liiketoimintaan tuntuu vaikealta, asiantuntijat TIEKEstä ja TIEKEn verkostoista ovat valmiita auttamaan. Varaa 30–60 minuutin sparrausaika, jonka aikana voimme perehtyä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Sparraukset ovat maksuttomia ja tarkoitettu Keski-Suomessa toimiville teollisuuden pk-yrityksille.