Veera Seaman hanketyöntekijäksi TIEKEn tietosuoja- ja datahankkeisiin
Elämää tietoyhteiskunnassa

Veera Seaman hanketyöntekijäksi TIEKEn tietosuoja- ja datahankkeisiin

Veera tuo TIEKEen laajan tietosuoja- ja tiedonhallintaosaamisensa hankkeidemme tueksi.

Suomeen yli 20 Englannin vuoden jälkeen palannut Veera Seaman on työskennellyt muun muassa Southamptonin kaupunginhallinnon datatiimin palveluksessa, jossa hänen tehtäviinsä kuului tietosuojaan liittyvä ohjaus ja tietopyyntöihin annettujen vastausten auditointi. Veera on toiminut myös tiedonhallinta- ja tietosuojakonsulttina, tukien pieniä järjestöjä sisäisen tiedonkulun suunnitelmien laatimisesta yksityiskohtaisempien datastrategioiden suunnittelemiseen.  

“Tämä työ antaa minulle loistavan mahdollisuuden sekä hyödyntää taitojani että oppia suomalaisilta alan ammattilaisilta. Työilmapiiri TIEKEllä on viihtyisä ja uskon, että tulen nauttimaan töistäni tosi paljon mukavien työkavereiden kanssa”, sanoo Veera. 

Veeran tietosuoja- ja järjestötuntemus on suureksi avuksi TIEKEn hanketyössä. ”Työmme tietosuoja-aiheiden ja datatalouden parissa on osoittanut TIEKElle, että niin pk-yritykset kuin rajallisten resurssien rajoissa toimivat järjestöt ja vastaavat toimijat pitävät näitä kokonaisuuksia edelleen vaikeaselkoisina. Veeran asiantuntemuksesta ja käytännön kokemuksesta erilaisten toimijoiden tukemisesta tällä osa-alueella on hyötyä niin hankkeissa kuin oman tarjontamme kehittämisessä”, toteaa toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts. 

Lue seuraavaksi