Yrittäjän digiagentti: Aki Nordlund, Netum

Yrittäjän digiagentti: Aki Nordlund, Netum

Aki Nordlund on kehittänyt liiketoimintaa jo 25 vuotta ja toimii tällä hetkellä Netumilla johdon konsulttina. Aki keskittyy nykyisessä työssään erityisesti digitaaliseen transformaatioon tiedolla johtamista hyödyntämällä. Hän tuntee pk-yritysten ja elinkeinonharjoittajien tarpeet ja auttaa purkamaan esteitä kasvun tieltä yrityksellesi sopivin tavoin.

Netumilla Aki on keskittynyt tiedolla johtamiseen ja digitaalisten ratkaisujen tuomiseen yrityksen käyttöön. Hänellä on erittäin laaja kokemus konsultoinnista ja digipalvelujen tuottamisesta sekä kansainvälisten että kotimaisten yritysten palveluksessa. Aki on kokenut pk-yritysten haasteiden tunnistaja ja ratkaisija, joka on auttanut muun muassa lukuisia teollisuuden toimialan yrityksiä kasvuun IT-ratkaisujen avulla.

Tiedolla johtaminen on Akin mukaan oleellinen osa digitaalisen liiketoiminnan kehitystä. Data on tiedolla johtamisen luonnonvara, mutta datan hyödyntäminen edellyttää muun muassa kunkin yrityksen prosessien tuntemista – ja ihmisten johtamista. Yrityksen keräämän datan tulee olla asianmukaista, jotta se toisi yritykselle arvoa ja tuottaisi voittoa.

Netum Oy

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Netum auttaa asiakkaitaan digitaalisessa muutoksessa Legacy to Digi® -konseptin mukaisesti, yhdistämällä käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin.