TIEKE kouluttaa vapaan sivistystyön henkilöstölle digitaitoja
Uutta osaamista

TIEKE kouluttaa vapaan sivistystyön henkilöstölle digitaitoja

Tuunaten ja turvaten -koulutuksessa vahvistamme kesäyliopistojen ja muiden vapaan sivistystyön oppilaitosten henkilöstön osaamista työn kannalta keskeisissä digitaidoissa.

Vahvat digitaidot ja tietotyöosaaminen helpottavat oppilaitosten moninaisia sisäisiä tehtäviä, asiakaspalvelua sekä työskentelyä erilaisissa kumppaniverkostoissa ja kehityshankkeissa.

Tuunaten ja turvaten-koulutuskokonaisuuden keskeiset sisällöt ovat digiajan osaaminen ja työn muutos, yhteisöllinen työskentely sekä viestintä ja turvallinen toiminta verkossa.

Monimuotoisen koulutuksen kaksi ensimmäistä päivää toteutettiin kokonaan verkossa. Työskentelyä rytmittävät webinaarit sekä yhteiset verkkotapaamiset. Näillä näkymin myös kesäkuun koulutuspäivä toteutetaan verkossa.

Koulutukseen voi edelleen ilmoittautua mukaan. Keväällä on luvassa vielä useita webinaareja, ja kokonaisuuteen ilmoittautuneet voivat palata koultuspäivien sisältöihin tallenteiden kautta.

Suomen kesäyliopistot ry:n hankkeeseen kuuluu kolme koulutuskokonaisuutta. TIEKE valittiin digitaalisten perustaitojen koulutuskumppaniksi.

Lisätietoja TIEKEssä: Hanna Vuohelainen


Lue seuraavaksi