Prosessit kuntoon ja tarjonta esiin – Johan Östman toimistoassistentiksi ja Sanna Karvonen markkinointiharjoittelijaksi
Elämää tietoyhteiskunnassa

Prosessit kuntoon ja tarjonta esiin – Johan Östman toimistoassistentiksi ja Sanna Karvonen markkinointiharjoittelijaksi

Johan Östmanin monipuoliseen työnkuvaan kuuluu toimiston pyörittämisen lisäksi TIEKEn lähes sadan vuosittaisen tapahtuman tuotannon tukeminen ja asiakaspalvelu TIEKEn koulutuspalveluiden parissa. Sanna Karvonen keskittyy harjoittelujaksollaan erityisesti digitaitojen osaamismerkistöön.

Johan siirtyi TIEKElle Art House Oy -kirjankustantamosta, jossa hän työskenteli 13 vuotta. Johanille on kertynyt monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta ja reskontrasta ja erilaisista toimistoarjen koordinoinnin vaativista tehtävistä. Hän on myös tehnyt paljon tapahtumatuotannon tehtäviä, verkkotapahtumien hoitamisesta teatteriesitysten lavamestarin ja roudarin hommiin. Johan on koulutukseltaan kulttuurituottaja.

Johania kiinnostaa erityisesti tapahtumien tekninen toteutus, sekä kollegojen tukeminen toimistoarjen koordinoimisen ja helpottamisen myötä. ”Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka monta kiinnostavaa hanketta TIEKEllä on meneillään. Tulen ilolla mukaan kehittämään TIEKEn tapahtumia ja tukemaan asiantuntijoiden työtä”, Johan kertoo.

Sannan työhistorian punaisena lankana on läpi vuosien kulkenut tekniikka ja siitä viestiminen eri kohderyhmille. Hän on työskennellyt vuosien varrella esimerkiksi erilaisissa tehtävissä laboratorio- ja IT-alalla, viimeksi Sartorius Biohit Liquid Handling Oy:n SAP-käyttöönottohankkeessa. Koulutukseltaan Sanna on laborantti, minkä lisäksi hänellä on taustallaan kääntämisen yliopisto-opintoja.

TIEKEn riveihin Sanna liittyy Sarasen Digital Excellence Academy -rekrytointikoulutuksen kautta. Hänen työtehtävänsä keskittyvät erityisesti tuoreen digitaitojen osaamismerkistön tunnettuuden lisäämiseen.

Sannan ensivaikutelmat TIEKEstä ovat olleet positiiviset. ”Tiekeläiset ovat kovan luokan tekijöitä, joilla on mieletön imu toimia yhteiskuntamme hyväksi. Uskon, että opin näiltä ihmisiltä ihan valtavasti,” Sanna pohtii. ”On myös ollut ilo huomata, että täällä tehtiin heti avoimesti tilaa uudelle ihmiselle. Heti sanottiin että tule mukaan, tehdään yhdessä.”

TIEKE toivottaa uudet työntekijät tervetulleiksi. ”Sannan ja Johanin monipuolinen osaamispaletti vauhdittaa loistavasti TIEKEn toimintaa. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Johanin tukemaan niin hanketyötä, palveluidemme asiakkaita kuin tapahtumatuotantoprosessejamme. Sanna puolestaan tuo kaivatun lisäresurssin osaamismerkistön mahdollisuuksien avaamiseen eri kohderyhmille”, TIEKEn toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts iloitsee.

Lue seuraavaksi