Uusi TIEKEn hallitus valittiin syyskokouksessa
Elämää tietoyhteiskunnassa

Kuva: Pixhill

Uusi TIEKEn hallitus valittiin syyskokouksessa

Syksyn yhdistyskokous valitsi uuden hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa kolmannelle kaudelle valittu Ilkka Lakaniemi. Vuosi 2020 tulee TIEKEssä olemaan verkostotoiminnan kehittämisen aikaa.

Hallituksessa jatkavat Tuija Aalto Ylestä, Johannes Mikkonen Demoksesta, Vikki Noreila Executivejesteristä, Mikko Pulkkinen Microsoftilta ja Marianna Saarinen CGI:stä.

Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Mika Honkanen tulevasta Digi- ja väestötietovirastosta, Jan Juslén Väylävirastosta, Minna Vakkilainen Keskolta ja Mervi Ylitalo Työväen Sivistysliitto TSL:stä.

Hallituksen jäsenet edustavat monipuolisesti TIEKEn toimintakenttää ja ovat laaja-alaisesti verkostoituneita, mikä tukee TIEKEn toiminnan uudistumista ja vaikuttavuutta.

TIEKE on vahvasti mukana digitalisaatiota edistävissä toimissa vaikuttajana, verkottajana ja vauhdittajana. Toiminnassa keskitymme edelleen digitaalisen osaamisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämiseen tavoitteena osaava ja yhteen toimiva yhteiskunta.

Kun yhdistyskokous seuraavan kerran pidetään keväällä 2020, mukana on TIEKEn uusi toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts.

Lue seuraavaksi