Mikko Eloholma vahvistamaan TIEKEn digiosaamisen kehittäjätiimiä
Uutta osaamista

Mikko Eloholma vahvistamaan TIEKEn digiosaamisen kehittäjätiimiä

TIEKEssä projektiasiantuntijana aloittanut Mikko Eloholma tuo lisävahvuutta käynnissä oleviin hankkeisiin ja projekteihin osana digiosaamisen kehittäjien tiimiä. Digitaidoille on tällä hetkellä entistä suurempi tarve työn ja oppiminen siirtyessä verkkoon.

TIEKEen Mikko Eloholma siirtyy Mehackit Oy:stä pedagogisen vastaavan tehtävästä, jossa hän on kehittänyt verkko-oppimista sekä suunnitellut ja tuottanut luovan ohjelmoinnin verkkomateriaaleja.

Mikon kasvatustieteen maisterin opinnot ja kokemus digitaalisten oppimisratkaisujen kehittämisestä istuvat mainiosti TIEKEn digitaitoja kehittäviin hankkeisiin.

Rekrytointi ja perehdytys kokonaan etätyövälineillä on ollut kiinnostava kokemus, kertoo TIEKEn toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts.

Mikko tullaan kohtaamaan mm. InPromptu – tukea digiosaamisen -hankkeen parista. Kun koulutukset ja lähestulkoon kaikki muukin toiminta on siirtynyt tällä hetkellä verkkoon, nousee kokemus verkkotyöskentelystä ja -koulutuksista entistä tärkeämpään rooliin.

“Odotan innolla monipuolisia tehtäviä ja kohtaamisia niin uusien työkavereiden kuin hankkeisiin osallistuvienkin kanssa. Rekrytoinnin ja perehdytyksen hoitaminen kokonaan etänä on sujunut oikein hienosti, ja virtuaalisille kahvitauoillekin olen jo ehtinyt jutustelemaan”, summaa Mikko ensimmäisten päivien kokemuksia.

Lue seuraavaksi