Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Digitaitojen osaamismerkistö sopii monenlaisiin tarpeisiin, ja sitä voi myös käyttää laajemman räätälöidyn merkistön rakennusosana. Tällä sivulla voit tutustua asiakkaidemme kokemuksiin.

Tervetuloa tutustumaan esimerkkeihin digitaitomerkistön hyödyntämisestä.

Riihimäen kaupunki: Henkilöstön digitaidot hallintaan

Riihimäellä digitaitojen osaamismerkistö on käytössä koko henkilöstön digitaitojen tunnistamisessa ja tunnustamisessa. Osaamisen kehittämiseen suhtaudutaan johdonmukaisena ja pitkäkestoisena osana kaupungin henkilöstöstrategiaa.

KSAK Oy / Koillis-Suomen aikuiskoulutus: Digiarki hallintaan -hanke

KSAK oy / Koillis-Suomen aikuiskoulutus käyttää otti hanketyönä digiarjen hallintaan. Työssä päätettiin hyödyntää digitaitomerkistöä, jotta saatiin hyöty valtakunnallisuudesta ja tarjotusta ylläpito- ja kehitystyöstä.

Digi- ja väestötietoviraston digitukitoiminta

Digi- ja väestötietovirasto koordinoi valtakunnallista digitukitoimintaa. Digitukijan osaamismerkistö on räätälöity kokonaisuus, jonka on rakennettu digitaitomerkistön päälle.

Turun ammattikorkeakoulu: Digitaitojen osaamismerkistö AMK/YAMK-opiskelijoiden digiosaamisen tunnistamisessa

TIEKEn AamuAreenan tallenteessa Turun ammattikorkeakoulun Henna Vuoriranta kertoo hankkeesta, jossa pilotoitiin Digitaitomerkistöä.

ESEDU: Digisti parempi -hankkeen kokemuksia digitaitojen osaamismerkeistä

TIEKEn AamuAreenan tallenteessa Kristiina Leso Etelä-Savon ammattiopistosta kertoo Digisti parempi -hankkeessa saatuja kokemuksia digitaitojen osaamismerkistön hyödyntämisestä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamisen tunnistamisessa.

Kerromme mielellämme lisää niin digitaitomerkistön käyttömahdollisuuksista kuin muista osaamismerkkeihin liittyvistä tarpeista. Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat vatauksia kysymyksiin tai tarvitsette laajempaakin konsultointia osaamismerkkien käyttöön liittyen.

Yhteystiedot

digiosaaminen@tieke.fi