Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Digitaitojen osaamismerkistö sopii monenlaisiin tarpeisiin, ja sitä voi myös käyttää laajemman räätälöidyn merkistön rakennusosana. Tällä sivulla voit tutustua asiakkaidemme kokemuksiin.

Tervetuloa tutustumaan esimerkkeihin digitaitomerkistön hyödyntämisestä.

Riihimäen kaupunki: Henkilöstön digitaidot hallintaan

Riihimäellä digitaitojen osaamismerkistö on käytössä koko henkilöstön digitaitojen tunnistamisessa ja tunnustamisessa. Osaamisen kehittämiseen suhtaudutaan johdonmukaisena ja pitkäkestoisena osana kaupungin henkilöstöstrategiaa.

KSAK Oy / Koillis-Suomen aikuiskoulutus: Digiarki hallintaan -hanke

KSAK oy / Koillis-Suomen aikuiskoulutus käyttää otti hanketyönä digiarjen hallintaan. Työssä päätettiin hyödyntää digitaitomerkistöä, jotta saatiin hyöty valtakunnallisuudesta ja tarjotusta ylläpito- ja kehitystyöstä.

Digi- ja väestötietoviraston digitukitoiminta

Digi- ja väestötietovirasto koordinoi valtakunnallista digitukitoimintaa. Digitukijan osaamismerkistö on räätälöity kokonaisuus, jonka on rakennettu digitaitomerkistön päälle.

Turun ammattikorkeakoulu: Digitaitojen osaamismerkistö AMK/YAMK-opiskelijoiden digiosaamisen tunnistamisessa

TIEKEn AamuAreenan tallenteessa Turun ammattikorkeakoulun Henna Vuoriranta kertoo hankkeesta, jossa pilotoitiin Digitaitomerkistöä.

Kerromme mielellämme lisää merkistön käyttömahdollisuuksista. Mikäli tarpeenne koskee osaamismerkkejä laajemmin ja kaipaatte esimerkiksi konsultointia