TIEKE hakee markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen 
Digikyvykkyys

TIEKE hakee markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen 

Tule toteuttamaan strategiaamme edistävää viestintää ja tapahtumia. Tehtävät liittyvät mm. osaamismerkkeihin, DEI- ja tietosuojaosaamisen kehittämiseen sekä tekoälyyn liittyviin hankkeisiin ja palveluihin ja näiden tulosten markkinointiin.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja tietoyhteiskuntakehityksen saralla. Toteutamme strategiaamme neljän teeman – digikyvykkyyden, datatalouden, digitaalisen taloushallinnon ja vastuullisuuden – parissa. Teemme laajoissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa vaikuttavaa työtä vuosittaisen sadan tapahtuman, lähes 20 hankkeen ja aktiivisen viestinnän kautta. 

Haemme nyt viestinnän ammattilaista työskentelemään palveluidemme ja hankkeidemme viestinnän ja markkinoinnin parissa elokuun 2024 loppuun saakka. Tehtävät liittyvät mm. DEI- ja tietosuojaosaamisen kehittämiseen, osaamismerkkeihin sekä tekoälyyn liittyviin hankkeisiin ja palveluihin ja niiden tulosten markkinointiin. Tule tekemään toiminnastamme vieläkin vaikuttavampaa! 

Viestinnän ammattilainen työskentelee osana viestintätiimiä tiiviissä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.
 
Tehtäviisi kuuluvat: 

 • sisällöntuotanto kanaviimme (verkkosivut, artikkelit ja tiedotteet, sosiaalinen media) 
 • sosiaalisen median kanavien päivittäminen ja seuranta 
 • markkinoinnin suunnittelu ja toteutus tuote- ja palveluvastaavien kanssa 
 • tapahtumaviestintä- ja markkinointi 
 • tapahtumien tuotannoissa avustaminen 
 • tallenteiden editointi 
 • vaihtelevat hankeviestinnän tehtävät viestintäsuunnitelmista kohderyhmäviestintään ja tapahtumamarkkinointiin 
 • muut viestintätehtävät. 

Sinulta odotamme: 

 • monipuolista viestintäosaamista sekä halua ja kykyä omaksua uutta 
 • kohderyhmäajattelua ja muuntautumiskykyä eri yleisöjä puhuttelevan viestinnän toteuttamiseksi niin tekstin, kuvan kuin videon muodossa 
 • viestinnän työkalujen hyvää hallintaa sekä halukkuutta ottaa haltuun uusia työkaluja  
 • suomen kielen erinomaista ja englannin kielen sujuvaa tekstintuotantoa 
 • vahvoja yhteistyötaitoja 
 • hyvää organisointikykyä 
 • taipumusta pilkunviilaukseen 
 • valmiutta työskennellä toimistolla vähintään osan työviikkoa 
 • soveltuvia opintoja 

Eduksi katsomme työkokemuksen asiantuntijaorganisaation viestinnästä, kollegoiden opastamisesta sekä hankeviestinnästä.  

TIEKEssä saat:  

Kiinnostavien ja vaihtelevien tehtävien lisäksi saat mukavan ja kehittymistä tukevan työyhteisön, laajat yhteistyöverkostot sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön asianmukaisilla välineillä. Toimistomme sijaitsee metron äärellä Kalasatamassa ja tarjoaa mukavat puitteet yhteisölliselle työskentelylle.  

Lisätiedot ja hakemukset: 

Jos haluat olla kanssamme edistämässä myönteistä tietoyhteiskuntakehitystä, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaertsille hanna.niemi-hugaerts@tieke.fi viimeistään 22.3.2024. Lyhyt, enintään kolmen minuutin video itsestäsi on tervetullut lisä hakemukseen.

Lisätietoja antaa puhelimitse 040 6749911 toiminnanjohtaja Hanna Niemi-Hugaerts pe 15.3. 10–11 ja 15–16 sekä ma 18.3. klo 9–10. Haastatteluun valitut tavataan viimeistään maaliskuun lopussa, mutta haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan kuluessa. Työ alkaa huhtikuun aikana.

Lue seuraavaksi

Datatalous
Dataliiketoiminnan edelläkävijöiden muodostama Data Spaces Alliance Finland -yhteistyöverkosto käynnistyi
Datatalous

Dataliiketoiminnan edelläkävijöiden muodostama Data Spaces Alliance Finland -yhteistyöverkosto käynnistyi

Data-avaruudet luovat yrityksille mahdollisuuksia nopeutetulle kasvulle ja innovaatioille, turvaavat pääsyn tärkeisiin resursseihin sekä mahdollistavat datan myynnin ja jakamisen usean toimijan kesken. Data-avaruusteknologiat ovat myös tärkeitä mahdollistajia tekoälyratkaisujen kehittämisessä. Juuri lanseerattu Data Spaces Alliance Finland -verkosto kokoaa suomalaiset dataliiketoiminnan edelläkävijät yhteen ja tarjoaa jäsenilleen yhtenäisen näkymän organisaatiorajat ylittävien ratkaisujen kehittämiseen.

Suvi Alatalo
Vastuullisuus
GreenICTComp: ICT ja ilmasto –koulutusta opettajille
Vastuullisuus

GreenICTComp: ICT ja ilmasto –koulutusta opettajille

Tervetuloa koulutukseen, jonka jälkeen ymmärrät ICT-alan merkityksen tietoyhteiskunnalle ja tämän kehityksen vaikutukset ilmastoon. Lisäksi ymmärrät miten alan haasteet kytkeytyvät ilmastonmuutoksen ongelmakenttään.

Antti Sipilän muotokuva.
Antti Sipilä
Digikyvykkyys
Sujuva tietojen hallinnointi yhdistyksissä tukee tietosuojan toteutumista
Digikyvykkyys

Sujuva tietojen hallinnointi yhdistyksissä tukee tietosuojan toteutumista

Harrastustoimintaa järjestävän yhdistyksen arkeen sisältyy paljon hallinnollista työtä, kun huolehditaan kirjanpidosta, seurataan toiminnan tuloksia tai ylläpidetään luetteloa yhdistyksen jäsenistä. Hallinnollinen työ tapahtuu yhä suuremmissa määrin erilaisten digitaalisten järjestelmien tukemana. Hyvä tietohallinto tekee toiminnasta sujuvampaa ja tukee tietosuojalainsäädännön noudattamista.

Mikko Eloholma